Sushi on a friday night

Godmorgen allesammen!

Igår tog min kæreste og jeg hjem til mine forældre og min bror for at fredagshygge. Jeg havde dungrende hovedpine, hvilket jeg har haft konstant i en uge nu, og ingen piller hjælper… Jeg fandt dog nogen igår, som kunne tage smerterne, så det var helt et mirakel, da jeg ikke havde ondt i en periode.

Vi hyggede med lækker sushi og thaimad.
Jeg havde helt glemt hvor fantastisk sushi smager, det er jo gudemad!

En aften i familienstegn er noget af det bedste for mig. Man behøves ikke lave ret meget.
Bare det man kan snakke lidt, hygge og bare slappe fuldstændig af, det er lige mig.

Lige nu ligger jeg stadig i min seng, men min “gode ven” hovedpine, som jeg tænker jeg lige tager noge piller for, også forsvinder den igen. Det er ikke til at holde ud, når hovedpinen er så slem, at man får helt kvalme. Øv! Lægen kalder vidst på mandag…
I dag skal jeg bare slappe af, og komme lidt ned i gear. I aften står den på fødselsdag hos min kærestes mormor.

Jeg håber I får en helt fantastisk lørdag!

//Maja

Nedenfor kan I se nogen lækre billeder af sushien, mhmm!


su suhsii sush sushi

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar