Tænker jeg for meget over hvad jeg spiser?

food


Jeg elsker at lave lækkert, kreativt og sundt mad.
Det er vigtigt for mig, at jeg får noget ordenligt at spise ellers dur jeg
simpelthen ikke. Det betyder dog ikke, at jeg også spiser en masse slik, chips og usundt mad i ny og næ, det skal der skam være plads til.

Især min morgenmad elsker jeg, at gøre noget ud af, hvis jeg har tiden til det. At starte dagen godt fra starten af, er virkelig vigtigt for mig.
Min ynglings morgenmad er, som i nok ved, min elskede is kaffe, eller en lække smoothie med hjemmelavet müsli på, og selvfølgelig et stykke frugt eller to on the side.

Derudover er små mellemmåltider bestemt også en del af hvad jeg spiser. Et æble, banan, blomme, gulerod, nødder eller andet er noget jeg spiser hver dag mellem hovedmåltiderne. Mellemmåltider kan jeg slet ikke leve uden!

Angående aftensmaden kommer den mandelige
el vidst op i mig… Jeg ELSKER kød, og jeg kan næsten ikke få nok. Det bedste jeg ved, er når min far griller en
asse lækkert kød – mhhhm!Dertil er der oftest en lækker salat.

Dagen slutter jeg altid af med endnu et stykke frugt eller skyr, også kan jeg gå mæt og glad i seng.

Nogen gange tænker jeg over, om jeg egentligt tænker for meget over hvad jeg spiser. Jeg kan ofte tænke mange måltider frem for at undgå jeg ender i junkfood eller slik. Nogen gange kan det ødelægge en ellers dejlig dag, hvis jeg ender med at få noget mad, som ikke lige er det sundeste… Og andre dage er jeg fuldstændig ligeglad med hvad jeg spiser, og giver den bare gas. Men det skal der vel også være plads til?

Nogen gange ville det bare være rart hvis man bare kunne acceptere, hvordan man ser ud, og hvad man spiser. Men efter mange år har jeg erfaret, at det er utrolig svært, og jeg arbejder med det for hver dag der går.

Tænker du over hvad du spiser? Og er du tilfreds med dig selv og din krop? 

//Majagrønt

food2

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar