Skovtur i det smukkeste danske land

sv


Hej igen!

Da jeg stod ordenligt op og faktisk fandt ud af at vejret var jo helt fantastisk, måtte jeg bare ud i det.
Så jeg spurgte min kæreste om han ville med på skovtur, han var klar, så vi pakkede picnickurv og bestilt sandwich vi hentede hos salathuset. Faktisk utrolig smart koncept! Du kan bestille hjemmefra hvad du vil have, betaler hjemmefra, bestemmer selv hvornår det skal afhentes, får tilsendt en kode til en boks hvor det så kan hentes, så du er fri for at stå i kø – pisse smart! Lige præcis ligesom pakkeboks med pakker, nu bare med mad – g e n i a l t!

Vi fik hentet sandwich og kørte ud til en lækkert lækkert område, vi har været ved før. Det er simpelthen SÅ smukt. Fantastisk skov også lige ud til vandet – hvad mere kan man ønske?

Vi gik en tur igennem skoven hen til en bænk, hvor vi slog os ned. Vi spiste sandwich, hyggede, snakkede om alt og ingenting, var tavse hvor vi bare sad og kiggede ud over vandet, og efter et par timer kørte vi hjem igen.

Nu er jeg lige vågnet efter en dejlig lille lur – mhm. I aften skal vi rigtig fredagshygge med dejlig mad, som min kæreste er igang med at lave, se vild med dans og drikke nogen drinks, har vi bestemt os for.

Rigtig god aften til jer allesammen.

//Maja

m skov

the

sanner

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar