Starten på en dejlig dag

morgen


Godmorgen søde læsere

 Herhjemme startede dagen stille og roligt. Jeg vågnede klokken 07:00, hvilket var rigtig øv, da jeg har mig en fridag i dag, men pyt med det. Jeg blev liggende og nød, at jeg lige kunne slappe lidt af under min varme dyne.
Ved 8 tiden stod jeg op og kreerede en dejlig smootihe med blåbær og jordbær med dertilhørende ingefærshot og en blomme – skøn skøn morgenmad i mine øjne!

Jeg er begyndt at tage magnesium, da jeg har haft ondt i mit hovede i snart 2 uger… Jeg så en masse opslag på facebook, hvor folk med konstant hovedpine over mange år, er begyndt på magnesium, og nu er de helt smertefri – så det prøver jeg nu.

I dag ved jeg ikke helt hvad jeg vil. Måske ud og nyde det dejlige vejr eller også finder min kæreste og jeg på et eller andet hyggeligt sammen. Til eftermiddag skal jeg i fitnesscenteret.

Hvad skal I lave i dag og i weekenden?

//Maja

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar