Model på søndag – spændende spændende

Hey hey hey!

Weekenden er på trapperne og sikke skønt det er!

Min weekend står på flytning både i dag og imorgen lørdag, og også fødselsdag hos min kærestes kusine. Søndag sker der sjove ting og sager! Jeg skal nemlig være model…

Jeg er afløser på Horsens Sygehus, og der er en af medarbejderne, som er professionel fotograf i hans fritid, han spurgte mig så pludselig en dag, om jeg egentligt havde været model før. Jeg svarede, at det havde jeg, men da jeg var helt lille. Han spurgte efterfølgende, om jeg ikke kunne tænke mig, at være model for ham. Først tænkte jeg “Wauw… Det er jeg da slet ikke pæn nok til!” (igen mit selvværd, som lige driller). Men efterfølgende tænkte jeg bare, at jeg skulle hoppe ud i det og prøve det .

Han har lige været på et kursus, hvor han lærte teknikker osv. omkring temaet Marylin Monroe og den tid, og spurgte om jeg ikke var frisk på det, fordi jeg åbenbart lige har kindbenene og øjenene, som passer perfekt til det. Og selvfølgelig var jeg det! Så den står på glamour og det hele på søndag!

Jeg har også fået anskaffet mig en skøn skøn styler, som skal style mig.
Min veninde Emma, som er ved at uddanne sig som frisør er allerede utrolig dygtig til sit håndværk, og jeg spurgte derfor hende, om hun kunne tænke sig, at få lidt udfordringer og øvelse i noget lidt andet – og den var hun klar på med det samme!

Jeg glæder mig utrolig meget til at se hvad det ender ud i.
I vil selvfølgelig blive opdateret efter shootet.

Rigtig god weekend til jer allesammen!

//Maja

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar