Perfect-body.dk – lækre produkter!

kk


Jeg har modtaget nogen lækkerier fra perfect-body, som I kan se på billedet.
Jeg har bl.a. modtaget en black mask, som jeg har prøvet her til aften. Jeg påførerede den på min T-zone, da det er der jeg har mest uren og fedtet hud. Jeg startede med at rense den, både med make-up rens og derefter varmt vand, så mine porrer åbnede sig. Derefter tog jeg masken på, og lod den sidde i 20 minutter indtil den blev tør.
Efter det kunne man ligeså let rive masken af.
Det sjove var, at man virkelig kunne se på det man rev af, at den havde taget nogen af mine urenheder ud, hvilket jeg syntes var super fedt. Så kunne man virkelig se det hjalp. Efterfølgende tog jeg en fugtighedscreme på, og der hvor jeg havde haft masken på, kunne jeg mærke at jeg var dejlig blød – skøn følelse!

Derudover modtog jeg også en dermarolle. En dermarolle har jeg aldrig prøvet før, men har hørt en masse omkring det. Den skulle kunne reparerer skader på huden på en helt naturlig måde. Skader såsom ar, rynker, pigmentforandring, akne mm.
Den som jeg har modtaget, skal jeg bruge hver anden dag.
Jeg vil prøve min første behandling i aften, og kan derfor ikke sige hvordan den er, men jeg vender selvfølgelig tilbage med en melding omkring det.

Perfect-body havde vedlagt nogen små sedler, hvor der stod en vejledning til hvert produkt. Derudover var der også vedlagt nogen små prøver, hvilket jeg syntes var en rigtig fin detalje. Et andet stort plus var, at leveringstiden var 1 dag, og det er jo altid rart at få sine ting hurtigt.
De har derudover også en masse andre spændende ting på deres hjemmeside, så smut da lige forbi deres hjemmeside og tag et kig.

Rigtig god aften til jer!

//Maja

I samarbejde med perfect-body.dk

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar