Markant ændring af dit udseende // Alensa

ewe


Hej bloggen!

I dag har jeg afprøvet noget sjovt og noget, som ændre dit ansigtsudtryk og udseende utrolig meget.
Nemlig kontaktlinser med farve i.
Jeg har fået dem tilsendt af Alensa.dk som har et kæmpe udvalg af linser med styrke, uden styrke, forskellige væsker til øjne og linser og ikke mindst etuier til linserne.

Jeg bruger ikke briller eller kontaktlinser med styrke i. Derfor prøvede jeg linser med farve i.
Jeg syntes det var utrolig sjovt hvordan det kunne ændre så meget ved ens ansigt, bare ved at skifte øjenfarve. Men det må man sige det kunne!!

Når det så er sagt, så er det aldrig noget, jeg ville kunne gå med til hverdag. Jeg går ikke ind for sådan nogen “unaturlige” ting, og syntes bestemt man skal være glad for sit udseende, som det nu er.
Jeg er utrolig glad for min normale øjenfarve, men hvis man skal til en fest eller begivenhed hvor det lige ville passe perfekt med brun eller blå øjenfarve, ville jeg bestemt skifte!

Linserne er i utrolig god kvalitet, og det samme med linsevæsken og sprayen. Det er bestemt ikke noget, som er i dårlig kvalitet. Hvilket det heller ikke skal være, når det er produkter, som man skal have ind i sine øjne.
Det smarte ved linsevæsken er, at der på siden af den, er et etui til linserne. Super smart at det hele er samlet.
Hvis man ikke er til det, kan man selvfølgelig også bare købe et seperat etui.

Min farvorit farve var helt sikkert den brune linse. Det syntes jeg passede bedst til mit hår og udseende. Den blå syntes jeg var lidt for voldsom, men det er måske også bare fordi man slet ikke er vant til at se sig selv med den øjenfarve.

Kig med på billederne nedenfor. Der er både billede af mine naturlige øjenfarve, af linserne og diverse produkter til linserne.

//Maja

aq

alm

Min almindelige øjenfarve

bgf

Brune linser

blå

Blå linser


ewew drops dsf

I samarbejde med Alensa.dk

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar