Søndagshygge // Afslutning på ugen

mm

Godaften.

Så blev det søndag, og den står derfor på afslapning.
Jeg er simpelthen så smadret. Hele weekenden har jeg arbejdet i Chokoladehimlen sammen min mor (min chef). Vi har pakket og pakket OG pakket ordre, som skal sendes ud til vores mange kunder. Og nu er vi klar til en ny og endnu en travl uge i himlen.

Lige nu sidder jeg og høre musik, samt med en kop the i hånden – så dejligt.
Min familie, kæreste og jeg har fået sushi i dag hvilket virkelig var lækkert.

I skal snart holde jer opdateret her på bloggen, for inden længe kommer der en giveaway op, med lækkerier fra chokoladehimlen.dk. I må have en rigtig dejlig søndag allesammen, og få en dejlig start på ugen imorgen, også skrives vi ellers snart ved igen.

//Maja

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar