Juletravlheden er begyndt!

mm


Hej søde jer!

Pyhh…………… Stilhed på bloggen er der en ganske god grund til.
Der har været så meget at se til. På mit arbejde i Chokoladehimlen har vi simpelthen SÅ travlt. Vi arbejder nærmest i døgndrift. Igår aftes kom vi hjem kl. 00:00, og dagen startede klokken 8:00…
Udover utrolig meget arbejde, har jeg også skulle have alt på plads, omkring mit nye praktiksted, og ikke mindst den uddannelse jeg skal begynde på pr. 1. januar. Alt er skrevet under, og nu skulle der gerne være styr på alt – nu glæder jeg mig bare rigtig rigtig meget. De virker simpelthen så søde mine nye kollegaer på mit nye arbejde.

Min weekend står på arbejde hele weekenden, men pyt! Når man har et skønt arbejde er det jo intet problem, vel?
Derudover jeg skal min mor og jeg pynte op til jul imorgen!!! Jeg glæder mig så meget til mor-datter-hygge, mens vi ser vild med dans finalen. Det er da en lækker fredag aften?
Lørdag aften skal jeg være hundepasser for min venindes skønne hund.
Alt i alt en dejlig weekend.

Jeg prøver og håber virkelig på at få skrevet nogen flere indlæg til jer. Men jeg vil heller ikke bare smide noget op, for bare at smide noget op, hvis i forstår? Det skal være gennemarbejdet og nogen tanker bag det.

Jeg håber I har det rigtig rigtigt skønt! 

//Maja

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar