Julen er slut og det er julehyggen også

sad


Pyha. Så begynder man lidt at se en ende på det hele. Julehyggen, julestresseriet, julefrokosterne og alt for meget julemad og juleslik.
Jeg har nydt det, jeg har hygget mig og jeg har vigtigst af alt ikke fortrudt noget som helst. Alt mad, slik og søde sager jeg har haft lyst til at spise, har jeg spist. Men nu kan både min mave og jeg mærke at det skal til at stoppe, og det gør det også. Nu skal der andre boller på suppen. Sundere kost og mere motion ind i billedet. Det har været begrænset hvad jeg har lavet af motion de seneste to måneder. Men lysten og overskuddet har simpelthen ikke være der, og det har jeg også accepteret.
Nu glæder jeg mig bare til at komme tilbage på det gode gamle spor, og håbe det kommer til at køre derudaf.
Dog skal det lige siges, at nytåråret skal sparkes ordenligt ind på torsdag, også tager vi den ligesom derfra… 🙂

//Maja

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar