Året der gik…

dd


 

2015 er slut og vi går snart ind i et nyt og spændende år.
2015 har været et meget sjovt, spændende, lærerigt, stressende og alt muligt andet – år. Jeg flyttede hjemmefra, flyttede hjem igen, haft arbejde utrolig mange steder, blevet mere voksen på visse punkter, blevet mere selvstændig, bloggen kom op at køre, jeg har fået praktikplads og skal til at starte på en meget spændende uddannelse. Og meget meget mere er der sket…
Jeg takker alle jer for at læse med. Jeg er utrolig taknemmelig for at I tager jeres tid til at læse mine indlæg og komme med søde kommentarer – tak! Jeg glæder mig utrolig meget til at se hvor bloggen bevæger sig hen i det nye år, for jeg er sikker på, at det bliver fedt.
Imorgen nytårsaften, får min kæreste og jeg en flok venner på besøg, og jeg er sikker på vi kommer helt fantastisk ind i det nye år. Det håber jeg også I gør, også ses vi ellers bare i det nye spændende år!

//Nytårsknus Maja

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar