Stilhed på bloggen…

s


I skal lige vide at jeg ikke har glemt jer!
Der har været stille på bloggen det seneste stykke tid, men det er der en god grund til. Grunden til det er blandt andet pga. starten på min nye uddannelse – en masse nyt jeg skal sætte mig ind i og en masse nye mennesker. Derudover er der en anden stor god grund, men den holder jeg endnu lidt for mig selv, da det er meget personligt for mig. Når jeg er klar til det, får I selvfølgelig det at vide.
Lige for tiden skal jeg passe på mig selv, så jeg går en masse turer, som I kan se på billedet overfor var jeg igår på stranden og gå en dejlig gåtur og derudover tænker jeg meget på mig selv og mine nærmeste lige for tiden, da det lige er det som pt. skal have min opmærksomhed.
Jeg vil selvfølglelig stadig lave fede oplæg til jer, men jeg vil ikke kun gøre det fordi jeg føler mig nødsaget til det, men fordi jeg har lyst til det. Det kan derfor godt være der kommer lidt færre oplæg fra mig indtil jeg lige er helt på toppen igen, men nogen skal der nok komme!
Jeg håber I har det rigtig dejligt og I nyder denne kolde søndag. Jeg skal snart i fitness centeret og senere står den på veninde hygge med min søde veninde.
//Maja

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar