Trænings-update

tr

Efter alt det der er sket i mit liv lige pt. Er min træning blev sat lidt på stand-by. Jeg er dog ved at komme rigtig godt igang igen. Først på måneden havde jeg simpelthen ingen overskud. Jeg skulle starte på nyt job, angsten slog til, også var der bare ikke overskud til træningen.
Jeg har dog været ude og gå en masse i naturen. Både fordi jeg elsker det SÅ meget, men også fordi jeg deltager i en begivenhed på Facebook, hvor man skal gå 60 km i januar måned. Den hjælper mig lidt til, at få mig afsted. Jeg skal jo nå mit mål på 60 km, og jeg er faktisk oppe på 59,5 km lige nu – så mon ikke jeg når det inden mandag?
Selvom jeg siger, at jeg ikke har haft overskud til træning, er det netop fordi jeg ikke har vedligeholdt min træning, hvis du forstår? For mit vedkommende får jeg overskud af at træne, så når jeg ikke træner, forsvinder min overskud og energi til at træne, også kommer man i en ond cirkel.
Derfor har jeg de sidste 2 uger været i fitness og gået til bodypump, zumba, latinmix og bodyfit. Derudover er jeg faktisk begyndt lidt på spinning, hjemme hos os selv. Min far har sådan en rigtig spinningscykel, så den sætter jeg mig op på i ny og næ og cykler afsted på. Det er fandens hårdt, men det føltes så skønt. Der går nemlig ikke lang tid efter man har sat sig op, før man begynder at svede = fedtet forsvinder forhåbentligt.
Så selvom jeg føler, at jeg bare slet ikke har overskud til at træne, prøver jeg virkelig at tvinge mig afsted, fordi jeg netop så får overskud bagefter.

//Maja

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar