Frugt & grønt

f


Jeg elsker frugt og grønt.
Hver evig eneste dag spiser jeg frugt og grønt.
På nuværende tidspunkt er jeg helt pjattet med appelsiner! Vi har en special butik i min by med en masse lækkerier, blandt andet disse lækre appelsiner. De er simpelthen så gode!
Dem kan jeg snildt spise 2-3 stykker af på en dag. Derudover spiser jeg æbler, vindruer, bananer og hvad jeg ellers lige har lyst til.
Af grøntsager spiser jeg stortset altid nogen til aftensmad. Den anden dag fik vi gryderet, nogen fik med ris, men jeg fik med blomkålsris istedet for. Det syntes jeg absolut er det lækreste og selvfølgelig også sundeste.
På den måde sørger jeg altså for, at få en masse frugt og grønt ind i min hverdag. Det er egentligt blevet helt naturligt for mig. Det er ikke sådan, at jeg tænker “nu skal jeg lige huske at spise den appelsin!”, det kommer bare af sig selv.

Imorges startede jeg dagen ud med det fad i ser på ovenstående billede. Super lækkert og god måde at starte dagen på. Dertil en grovbolle og blodkogt æg – mums.

Håber I allesammen får en dejlig dag.

//Maja

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar