Valentinesdag // en special gave

ss


 

Hej alle søde jer.

Det er Valentinesdag. Normalt er det egentligt ikke som sådan noget min kæreste og jeg fejre. Og vi havde heller ikke aftalt at give hinanden noget.
Så da der lå en gave fremme imorges til mig, blev jeg overrasket og meget glad. Han havde været så sød, at købe Calvin Klein undertøj til mig. Det er så fint og jeg er så glad for det! Han sagde, at jeg fik det, både fordi det var Valentinsdag, men han sagde også, at det var fordi jeg havde været så sej på det seneste. Gået en masse ting igennem, og han syntes jeg havde været god til at tackle det hele – sikke heldig jeg er.
Det er allerede i brug, og jeg er så glad for det!
Jeg gav også ham en gave i dagens anledning, som I kan se på nedenstående billede. I får heller ikke mere at vide end hvad der står på papiret. Jeg har pt. en meget nysgerrig kæreste, så der er lang tid til d. 24. marts……
Om lidt vil vi hygge os med en kop kaffe og chokoladekage og bare nyde søndagen stille og roligt.
Jeg håber I har en dejlig dag, enten alene eller sammen med dem i holder af.

//Maja

Skærmbillede 2016-02-14 kl. 15.08.33

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar