Søndagsstemning

æ


 

I dag er det søndag. En af de gode af slagsen.
Vejret i dag er så skønt! Og det udnytter min kæreste og jeg.
Vi tog de gode gå sko på, og tog os en dejlig lang gåtur i skoven. Solens rolle betyder virkelig meget, og man kan tydeligt mærke det på folks humør, inklusiv mit eget, at vejret er så dejligt – man kan da heller ikke lade vær med at være glad?
Den her uge er fløjet afsted syntes jeg, og det også helt ok, for det må meget gerne blive onsdag morgen hurtigst muligt. Der flyver jeg nemlig afsted til Gran Canaria, og jeg glæder mig! Lige nu er der fuld sol dernede og 25 grader – ja tak.
Det betyder også, at der bliver stille herfra i lidt over en ugestid.

Jeg håber I nyder det godt lækre vejr og har det rigtig dejligt.
Vi ses!

//Maja

mj'

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar