Hjemvendt fra ferie

sa


Så kunne jeg finde tid til jer og bloggen igen!
Jeg kom hjem fra ferie i onsdags, og lige siden har der bare været knald på, men nu lidt snak omkring ferien.
Jeg har været en uge på Gran Canaria, nærmere bestemt Maspalomas – virkelig en dejlig tur!
Det som turen stod på var med stort A – Afslapning. Vi stod op, spiste og gik direkte ned på solvognen, hvor vi nærmest lå hele dagen. Sidst på eftermiddagen bevægede vi os på en gåtur ned til stranden, hvor vi badet ved havet. Virkelig et skønt hav, og rigtig dejlig temperatur. Om aftnen spillede vi kort og hørte noget musik, som var på hotellet. Sådan fortsatte de næste 6 dage egentligt også. Lige hvad jeg havde brug for, intet at tage stilling til, udover hvad man lige ville have af spise, og om man skulle læse i sin bog eller høre musik – puha ja, store beslutninger blev taget 😉
Hele ugen havde vi utrolig godt vejr. Sol og let skyet og omkring de 25 grader- helt perfekt! Få kilometer fra hotellet var der en ørken. Der tog vi også over en dag. Rigtig spændende oplevelse at have med.
Nu er hverdagen herhjemme begyndt igen, og det er dejligt nok.
I dag har jeg været til fotoshoot, som I nok også skal få nogen billeder af når jeg har modtaget dem fra fotografen. Måske nogen af jer, allerede har smugkigget på min snap?
Lige nu er jeg trukket i hjemmeskoene og slap-af-bukserne, og nu står den ellers bare på afslapning og rigtig søndagshygge. Jeg håber I har det rigtig skønt, og nyder jeres søndag. Vi ses inden længe igen!

//Maja

sad k

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar