Spinatpandekager m. laks & rejer

IMG_1997


Disse spinatpandekager er virkelig noget af det lækreste og dejlige nemme at lave.

Alt du skal bruge er:

Cremen:
-Laks
-Rejer
-Philidelphia Light
-Salat
-Salt & peber

Dejen:
-Spinat (helst friskt)
-Hvedemel/der kan også bruges spelt eller andet grov
-Salt & peber
-Vand

Alle ingredienser til dejen puttes i en skål. Blend det hele sammen med en blender. Put mel/vand i til det har en konsistens af pandekagedej.
Steg dem på panden fuldstændig som var det dessertpandekager.

Skær laks i små strimler/”tern”, bland det sammen med rejer, og salt og peber.

Fyld pandekagen med den ønskede mængde og tag den friske salat i. Rul pandekagen sammen.
Server enten pandekagen i fuld størrelse, eller skær den over i ønskede størrelse. En idé til en forret kunne også være at skære dem i mindre “hapsere” og sætte en tandstik i – lækker lille snack inden hovedretten.

Velbekomme!

//Maja

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar