Min morgenmad – chiafrø & skyr

fd

Min morgenmad stod før i tiden på havregryn. Jeg elsker havregryn, men det jo aldrig helt skidt at skifte gamle vaner ud med nye en gang imellem.
Min nye morgenmad består af:
-skyr
-chiafrø
-jordbær

Aftenen inden tager jeg frosne jordbær op af fryseren og putter i en beholder. Dem putter jeg ind i køleskabet, så de er optøet og klar til dagen efter. Dagen efter kvaser jeg jordbærerne og blander dem sammen med skyren, rører det rundt og drysser chiafrø over – og wupti, super lækker og nem morgenmad, som mætter i lang tid.

Lidt info om chiafrø:
-Indeholder 8 gange så meget omega-3 som i laks
-Indeholder 15 gange mere magnesium end broccoli
-Chia indeholder tre gange mere jern end spinat
-Indeholder 6 gange mere calcium end mælk
-Øger mæthedsfornemmelse
-Indeholder faktisk flere antioxidanter end blåbær!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar