Hvor blev motivationen af?

fd


Motivationen og lysten er en vigtig brik når det handler om træning – hvis de to ting ikke er der, så kommer man bare ikke afsted.

For blot 1 år siden var jeg top motiveret ang. min træning. Jeg syntes det var skide skægt og hvis jeg i en uge ikke var oppe og træne mindst 3 dage, så var det altså ikke en glad Maja.
Så jeg var altså at finde i fitnesscenteret mindst 3-4 gange om ugen.

Jeg faldt fra, min motivation forsvandt langsomt og flere og flere undskyldninger kom.
Jeg tvang mig selv ud og løbe for at komme igang, men det var ikke sjovt – min motivation var der slet ikke.
Derfor har jeg fundet ud af, at jeg skal gøre det jeg bliver glad af. Motion skal give mere overskud og glæde og ikke modsat. Derfor løber jeg hvis jeg lyster (hvilket ikke er tit, da jeg hader at løbe!), jeg danser i min stue hvis det er den træningsform jeg har lyst til en dag, jeg laver øvelser i min have eller noget helt andet.

De træningsformer som lige pt. gør mig glad er stram op, zumba eller selv tage i fitnesscenteret i maskinerne.
Hvis jeg selv tager derop i maskinerne tager jeg oftest cardio først på de maskiner jeg lyster og de maskiner som gør mig glad. Det gør jeg i den tid jeg lyster – dog skal jeg svede som et svin inden jeg stopper! Jeg skifter lidt mellem 2-3 maskiner som jeg rigtig godt kan lide. Jeg tager ca. 10 min. på hver maskine og bum, så har man trænet i 30 min. lige pludselig.
Derefter laver jeg selv nogen øvelser – som jeg elsker!
Det er både med vægtstang, kettlebells, min egen kropsvægt eller noget helt andet. Det laver jeg i ca. 20-30 minutter og derefter laver jeg udstrækning.
Så har jeg selv lige lavet en lækker, hård og ikke mindst SJOV træning=En glad Maja

Hvis du laver en sport eller træning som ikke gør dig glad – så overvej lige om det er det værd.
For mig er det hvertfald utrolig vigtigt at det er noget som giver mig mere energi fremfor mindre energi.

Rigtig god træning!

//Maja

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar