Barcelonatur #2

b


Fredag d. 15.07

Det blev fredag og dagen i dag skulle igen udnyttes til sin fulde.
Vi besluttede os for at tage det stille roligt fra morgenstunden og når vi var klar ville vi vende snuden mod Ramblaen. La Rambla er et utrolig langt og stort strøg. Der er altid utrolig mange mennesker.
Der er sælgere, hjemløse, turister, caféer, butikker mm.
Vi shoppede ikke som sådan på selve Ramblaen da der virkelig var mange mennesker og ikke de fedeste butikker. De fede butikker ligger helt klart i de små side gader til Rablaen.
Men den skulle selvfølgelig opleves, og det var en rigtig fed oplevelse.
Midt på Ramblaen er der et kæmpe madmarked – La Boqueria hedder det. Det er virkelig et must når man skal besøge Barcelona. Utrolig lækre madboder med alverdens mad! Der var blandt andet juice, frugt, fisk, kød, pizza, brød, tapas og en masse mere. Vi valgte at købe vores frokost derinde. Det blev et mix af forskellige indbagte fisk, en juice og friskskåret frugt – mums.
Vi endte for enden af Ramblen hvor havnen er. Fantastisk at Barcelona er en by med både by og vand.

Resten af dagen brugte vi egentligt bare på at tulle rundt og opleve lidt på egen hånd.
Til aften fandt vi en lækker lille tapas og paella restaurant hvor vi spiste aftensmaden.

Lørdag d. 16.07 & søndag d. 17.07

Både lørdag og søndag valgte vi at tilbringe ved stranden. Vi havde oplevet de kulturelle ting som vi havde behov for, så de sidste par dage ville vi bare bruge på afslapning og hygge.
Vi tog til stranden ved 11 tiden som ikke lå ret langt fra vores hotel.
Efter tre-fire timer begyndte vi begge at blive rastløse… Vi sad ned, lå ned, sad ned, lå ned men vi måtte give op. Vi pakkede vores ting og gik hjemad. Vi tog en omvej hjem, så vi oplevede lidt med på vejen.
Derefter gik vi hjem i bad på hotellet, gjorde os klar også gik vi ellers ud i byen igen, drak noget sangria og fandt noget aftensmad. Både lørdag og søndag sluttede vi aftenen af med en utrolig lækker is! Mandag morgen meget tidligt blev vi hentede på hotellet også stod den ellers på to flyveture.

Vi havde en helt fantastisk tur sammen. Barcelona skuffede os bestemt ikke. Vi var helt vilde med den kombination af storby og strand/hav.
Så hvis du overvejer en tur til Barcelona så gør det, du vil bestemt ikke fortryde det.

Jeg håber I har nydt at få et lille indblik i hvordan vores Barcelonatur forløb sig. 
//Maja

d dfvc gg k s vdzcx wa yjfdg

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar