Et smugkig i huset #1

as


Her får i et lille kig i første del af huset + have.
Vores hus er i to etager. Oppe ovenpå er der badeværelse og vores soveværelse, det får I lov til at se inden længe.

Det er super vigtigt for mig at ens hjem bliver personligt og hyggeligt. Jeg går derfor meget op i, at der skal være malerier, hyggelys, pynteting og sidst men ikke mindst planter/blomster rundt omkring i huset. Især det sidstnævnte er særligt vigtigt for mig. Jeg syntes det giver en helt anden energi i rummet. Med tiden skal jeg også have købt mig flere planter end dem jeg har nu.

Køkkenet er nyrenovret hvilket virkligt er overdrevet dejligt. Induktionplader er virkelig et hit – det går lyn stærkt! Der er et lækkert køleskab og fryser og ikke mindst opvaskemaskine, hvilket vi ikke har været vant til i vores gamle lejlighed.

Der mangler lidt hist og pist, men vi er tæt på at have det som vi gerne vil have det. I får selvfølgelig et indlæg mere med anden halvdel af huset inden længe.

Hvis i har nogen spørgsmål eller er nysgerrige – så kontakt mig endelig.

//Maja

htrfdg jhg nf

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Emma Ditlevsen 17. august 2016 at 15:47

    Det ser rigtig lækkert ud Maja ? jeg glæder mig til at se mere af huset.

  • Skriv en kommentar