På besøg hos Summerbird

fwed

Summerbird fylder 30 år og i den anledning var vi (Chokoladehimlen.dk) inviteret til stor fest hos dem sammen med 300 andre af deres kunder.
Hele arrangementet var fuldstændig gennemført. Vi fik en rigtig fin rundvisning inde ved produktionen hvor vi så deres sommerfugle blive produceret – skulle hilse og sige at en frisk sommerfugl er ganske udmærket. Efterfølgende fik vi indblik i deres nyheder som kommer og til sidst sluttede vi af med en fest middag.
Det bestod af en 3-retters-menu som var utrolig lækker. Vi blev serviceret af en masse tjenere som gik rundt og sørgede for vi havde det helt perfekt. Indimellem retterne var der et par taler og efter forretten kom Rune Klan og lavede lidt spas med os – jeg elsker den mand, kæft han er sjov!

Efter maden fik man en goodie-bag og man begyndte derefter stille og roligt at vende snuden hjemad. Man var fuldstændig proppet med god mad og chokolade.

Summerbirds produkter er virkelig kvalitet og derudover elsker jeg deres design. Både chokoladen men også deres måde at pakke chokoladen ind på – enkelt og stilfuldt.

Se deres fantastiske produkter lige her.

//Maja

saf

Skærmbillede 2016-09-04 kl. 16.21.35

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Emma Ditlevsen 4. september 2016 at 18:22

    Lækre billeder! 🙂

  • Skriv en kommentar