Turen gik til Cold Hawaii

sr


Lørdag ringede vækkeuret kl. 07:00 og en dejlig dag startede.
Fredag aften havde vi pakket taskerne, boardet var klar, pølsebrødene var klar til at tage med også var vi ellers klar.
Vi gjorde os helt færdige – og afsted det gik mod bølgerne.
Det var en lang tur på 2,5 time, men med god musik, dejligt selvskab og en hund på bagsædet som bare sov hele turen derop, var det intet problem.
Vi kom frem – helt anden natur – helt anden stilhed – terapi for sjælen.
Vi gik den lange tur ned gennem klitterne og vi ankom til stranden. Vi havde slæbt campingstole med, også kunne den anden hygge med Monty på land mens den anden surfede.
Det var min første gang på boardet i bølger – skulle hilse og sige det er svært men super sjovt!

dsf

Efter nogen timer på boardet kørte vi mod Klitmøller hvor vi spiste vores medbragte mad, og kiggede på de mange andre surfede som var der.
Super hyggelig by, også er det lige pludselig ikke sært at køre rundt med et kæmpe langt board på toppen af bilens tag. Stort set alle biler kører nemlig rundt med sådan et.

Vi kørte tilbage hvor vi startede med at surfe. Alexander surfede lige et par timer igen, og derefter gik vi en tur ud på molen og tilbage igen, også gik turen hjem. Vi var utrolig trætte men bestemt også glade helt inde i sjælen – fantastisk kærestetur.

Dagen i dag, søndag, har stået på familiefødselsdag og nu nyder jeg en iskaffe og gulerødder inden en  ny uge starter i morgen.

Rigtig god søndag til jer allesammen.

//Maja

kff

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar