Status på det nye familiemedlem

monty


7 uger er gået siden vi hentede vores lille baby Monty. 7 uger siden min største drøm gik i opfyldselse. 7 uger siden vores liv blev fuldstændig ændret.

Vi elsker vores lille nye dejlige hundehvalp.
Monty passer helt perfekt ind i vores liv. Han beriger os med dejligt humør og kærlighed hver evig eneste dag, og han er en rigtig dejlig nem hund.
Vi har været til hvalpeaften, hundeskoven, på gåture, været på stranden, ved dyrelægen, været ude og køre i bil, mødt en masse nye hunde og mennesker og for få uger siden begyndte vi til hvalpetræning.

Den første tid som hundehvalp er super vigtigt! Derfor skal Monty møde alle mulige ting og sager mens han er lille. Det er også nu der skal opdrages inden det er for sent. Vores hund skal være en ordenligt hund – derfor kæmper vi en kamp for at præsenterer Monty lidt af hvert fra vores verden.

Dog skal det sige, at det også er dyrt at have sådan en lille basse til at rende rundt. Vi har allerede lagt en god sjat penge hos dyrelægen – men det var vi jo godt klar over. Der må bare spares nogen andre steder, også bliver den kjole man måske lige gik og drømte om helt ligegyldigt.

Monty er stadig kun lige lidt over 3 måneder, så han er stadig en lille én – og vi nyder ham i fulde drag hver dag!

//Maja

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar