Ny & sjov holdtræning

bike


Igår prøvede jeg noget nyt.

Jeg går, som i måske ved i Fitness World, hvor jeg deltager på forskellige hold. Jeg har nogle stykker som jeg går til hver uge. De hold som jeg ofte går til er stram op, bodypump, zumba og latinmix. Især stram op og bodypump er hold jeg går meget til.
Jeg elsker at gå på de hold, men jeg savner en smule at få pulsen op. På de to hold handler det meget om at styrke musklerne med vægt skiver mm. og ikke så meget pulsøvelser.

Derfor besluttede min veninde og jeg at nu skulle vi prøve bikefit også kaldt spinning. Det var super fedt, og man må sige at pulsen kom op (!!!). Det fede var bare, at det ikke var på den trælse hårde måde, det var virkelig hårdt på den fede måde. Super fedt musik, god instruktør og gode “sekvenser”. Bestemt et nyt hold jeg skal til at gå til i min lokale Fitness World.

Min plan er at tage bikefit 1-2 gange om ugen også stram op eller bodypump 1-2 gange om ugen – så skal det nok give godt i sidste ende.

Går i til andre holde som bare er et must at prøve?

//Maja

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar