I dag fylder jeg 21 år!

dsf


Wuhuu – i dag er det min fødselsdag.

Jeg fylder i dag 21 år, og det skal fejres!
Jeg starter dagen med arbejde indtil klokken 13. I eftermiddag kommer min mor, far og bror hjem til os til hygge og kaffe og kage. I aften ved jeg ikke lige hvad min kæreste og jeg skal. Enten tager vi ud og spiser et sted, eller også laver vi en lækker middag herhjemme hos os selv.

På søndag står den på familiefødselsdag. Hele min familie kommer til en lækker omgang brunch søndag formiddag. Jeg glæder mig rigtig meget til de allesammen kommer. Også er det første gang jeg skal holde fødselsdag i mit helt eget lille hus.

I får selvfølgelig et lille indblik i hvad jeg får af dejlige gaver.

//Maja

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar