VIND EN BÜLOW JULEKALENDER

bu


Julen nærmer sig med hastige skridt og i den anledning vil jeg forklære mine søde læsere. I samarbejde med Chokoladehimlen.dk har én af jer muligheden for at nyde lækkerier hver dag i december.

I har nemlig muligheden for at vinde denne lækre julekalender fra Bülow. 
I hver låge er der to stykker chokolade/lakrids i højeste kvalitet. Indpakningen er super flot, så den kan sagtens stå fremme på kommoden hele julen over og pynte.

Chokoladehimlen.dk har nok Danmarks største udvalg af julekalendere, tag et kig og få klaret det med det samme. De bliver sendt hjem til din dør – hvor nemt er det ikke lige?

Alt i skal gøre for at deltage er: 

-Skriv i en kommentar til det her indlæg hvad du glæder dig til og hvad du elsker ved julen

-Følge Chokoladehimlen.dk på Instagram

Vinderen trækkes onsdag d. 23. november.

I samarbejde med Chokoladehimlen.dk

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

31 Kommentarer

 • Svar chanettebing 13. november 2016 at 19:00

  Det jeg glæder mig til og elsker ved julen, er, alt det som jeg plejer at gøre hvert år. Nyde et afsnit hver dag af nærmest alle de julekalendere som kommer, julepynten og stemningen når man bevæger sig rundt i gågaderne/butikkerne, æbleskiver og pebernødder som vi får hver advent herhjemme, konfekt som altid bliver lavet den 23. december sammen med min far og kæreste og ellers nyde måneden med dem, som jeg holder af. Jeg kan selvfølgelig også lide gaver, men det er mere alt den hygge med dem man holder af, jeg ser frem til.

 • Svar Jesper Aarup Frandsen 13. november 2016 at 22:31

  Ville være fantastisk hvis jeg kunne overraske min hustru med hendes ynglings slik

 • Svar Louise Kvistgaard 13. november 2016 at 22:33

  Jeg elsker julen fordi at det samler familie og venner. Så jeg mulighed for at være sammen med min familie i flere dage i træk. Vi kan alle slappe af og nyde hinandens selskab ❤️
  Og så det at glæde andre med gaver!

 • Svar Louise Zobbe 13. november 2016 at 22:34

  Mine piger giver virkelig mulighed for at gøre julen magisk! Elsker det! Vi har også pyntet op idag 😀

 • Svar Charlotte Celeste 13. november 2016 at 22:39

  Hvad er der ikke at elske ved julen? Traditionerne, maden, hyggen og ikke mindst familen. En mdr hvor man fra dag til dag – glæder sig! Gang i starinlysene lytte til det velkendte Wham julehit ❤️

 • Svar Jane S 13. november 2016 at 22:44

  Det er fællesskabet og de ting vi gør sammen, bager julesmåkager/konfekt, laver dekorationer, pynter juletræet og så midnatsgudstjenesten i den lokale kirke, der er så uendelig fredfyldt

 • Svar Rikke Skjøde Baes 13. november 2016 at 22:46

  Jeg starter tidligt hvert år – med at samle kogler – købe kalendergaver ti ungerne – og når vi så har gjort klart – så henter vi kasserne med julepynt i kælderen og se ungerne spændte hvert år hive nisser og engle op og fare rundt i hele hytten med pynt og trække julemusik op i karuselln – er helt fantastisk hyggeligt. Elsker når vi skal mædes 1. søndag i advente med familien til Gløgg – julebag og juel yatzi. Jeg går aldrig rigtigt i julestress med gaver da jeg køber løbende og hen ad vejen så dec er ren hygge for os – og så er julen altså bedst hos min mormor – Oldes jul er rigtig jul siger Mads emil på 5 år – 🙂 . D. 24 er helt klassisk – vi er 3 tøser fra folkeskolen som mødes til morgen mad med mænd og børn og en lang gå tur med legepladsen og hygge – så gå formiddagen bare sjovt og hyggeligt for alle mand – og vi får sagt god jul og set hinandne – vi er jo spredt for alle vinde – så dejligt at bruge julen til at se en masse og indhente året der gik 🙂

 • Svar Jane Rønsted Tvede 13. november 2016 at 22:54

  det jeg glæder mig til i julen , er samværdet med familien -hyggen-huset er pyntet-forretningerne-atmosfæren
  gå ture- minde vores dejlige datter og lægge en sød krans
  glæde sig over livet og nyde det mens man er her
  ville være lækkert at blive forkælet med den skønne kalender

 • Svar Susanne Christensen 13. november 2016 at 22:55

  Være sammen med familien, den gode mad og hyggen.

 • Svar Anette Dahl Povlsen 13. november 2016 at 22:57

  Jeg elsker alt ved julen , elsker at hygge med familien og mine piger- vi hygger med at bage julesmåkager og lave konfekt

 • Svar Line 13. november 2016 at 22:57

  Jeg elsker jul og har altid gjort det.
  Glæden ved jul er dog blevet endnu større efter at jeg er blevet mor. Jeg nyder at opleve det hele med og sammen min dreng ❤

 • Svar Lone Andreasen 13. november 2016 at 23:15

  Jeg glæder mig så meget til at have tid, til at være sammen med min fantastiske familie. Især mine skønne børnebørn ????????????????????

 • Svar Maibrith H. Poulsen 13. november 2016 at 23:27

  Jeg elsker og glæder mig til den dejlige hyggestemning, duften af julebag, at pynte op til jul og samværet med familien

 • Svar Yrsa Andersen 13. november 2016 at 23:39

  Jeg elsker bare alt ved julen, men jeg glæder mig helt vild til at se hvad vores børnebørn siger til de gaver som bi har købt til dem.
  Jeg glæder mig også helt vild meget til at vi skal samles, vores lille familie på 7, spise noget godt mad og hygge os sammen.

 • Svar Louise Ravn 13. november 2016 at 23:42

  Glæder mig ekstra til jul i år hvor hverdagen skal bruges i praktik på en folkeskole dvs. Juleklippe dag og masser julelege i idrætstimerne ?? Og eftersom det er første år som udeboende, og familien ikke ses så tit længere, da jeg er flyttet langt væk bliver det bestemt også ekstra dejligt at skulle hjem og holde jul med dem alle og alt hvad det indebære ? ?

 • Svar Jeannet Bertelsen 14. november 2016 at 0:58

  Jeg glæder mig sådan til al den hygge der er forbundet med julen, koge klejner, bage småkager med lækre krydderier i, sammen med min familie og glæder mig også til at se hvad alle fra min familie syntes om mine gaver ❤️??

 • Svar Jeanette Allentoft 14. november 2016 at 1:00

  Jeg elsker alt ved julen, det er en vidunderlig måned og glæden spredes især når jeg er sammen med mine børn, svigerbørn og børnebørn? ? ? julen er Hjerternes fest ????

 • Svar Lisbeth Reuss-Schmidt 14. november 2016 at 4:01

  Jeg glæder mig til at være sammen med min familie, når jeg kommer på ferie fra Cambodja. Så vil nyde julen i Danmark med familien og venner.

 • Svar Frank Seemann 14. november 2016 at 9:00

  Jeg glæder mig til julehyggen med min kæreste og vores to drenge på 2 og 5. Især 1. juledag skal der hygges, hvor den står på pyjamas hele dagen, og drengene leger med deres nye legetøj, mens de voksne hygger med julekage og varme drikke.

 • Svar Mette B. Kusk 14. november 2016 at 10:34

  Glæder varmt og inderligt ❤️ til at have god tid sammen med min mand og sønner; nu er de så store, at vi kan se julekalenderen sammen i fed & ro, uden de bliver ødelagt dagen efter, juleaften kan vi vælge traditionerne i den rækkefølge ? det passer os, duften af gran, tid til at nyde den gode mad, spille en masse spil – også dem , der tager lang tid ?
  Julefrokosten for min familie her hos os i år.
  Adventsarrangement for 3-4? generationer 26. november ??
  Gå-ture i frisk luft – og sne ???☃️

 • Svar Pia Holmen 14. november 2016 at 10:47

  Det jeg glæder mig mest til er at svigerdatteren holder selve juleaften. Derudover elsker jeg julehyggen i hele december måned. Pynt, æbleskiver, måske sne og at mine søskende kommer d. Sidste søndag i advendt. ❤️❤️

 • Svar Didde 14. november 2016 at 14:21

  Glæder mig til tid, ro, hygge, samvær, frosne kinder og masser af kram og kærlighed ?

 • Svar Anette Aarup Frandsen 14. november 2016 at 16:40

  For mig er julen en ganske magisk tid. Jeg er stor juleelsker og holder rigtig meget af det julen står for og elsker at hygge med og om mine tre piger. Der findes ikke noget bedre end glæden i deres øjne og det er bare det julen handler om. Ville blive meget glad for en lakrids kalender det smager så godt og er bare så hyggeligt at åbne en låge hver dag <3
  Glædelig jul

 • Svar Gitte Seloy 14. november 2016 at 18:15

  Jeg glæder mig til at lave juledekorationer. Til mig selv og værtsparret til årets søskendejulefrokost. ??

 • Svar Emma Ditlevsen 14. november 2016 at 20:17

  Samværet og hyggen er det bedste ved julen – og jeg glæder mig❤️ Knus til dig

 • Svar Marlene Pedersen 14. november 2016 at 21:59

  Julen er en magisk tid <3 kæreste, familier og venner samlet ofte, over skønne måltider, dejlige drikke og gaver skifter hænder.
  jeg elsker julehyggen, pynten, træet, nisser & engle i go harmoni –
  en tid hvor vi er lidt bedre til at huske på at være rummelige, kærlige og gavmilde overfor de væsner vi møder på vores vej (menneske som dyr)
  julekram herfra
  Marlene

 • Svar Birte Vilsted 14. november 2016 at 22:52

  Glæder mig til julen p.g.a. hyggen og al dens festivitas

 • Svar Mille Andersen 15. november 2016 at 4:11

  Jeg elsker alt ved julen, men glæder mig mest til at se mine børns glæde. Der er intet som den magi der er over julen, set med børne øjne.

 • Svar Annemarie Mosgaard 15. november 2016 at 9:11

  Jeg glæder mig til risalamande, langsomme morgener, hygge – afslapning – latter og samvær med familie og venner

 • Svar Rie Luna 18. november 2016 at 12:34

  Det jeg glæder mig allermest til, er at se glæden i mine børns øjne. <3 Faktisk allerede når vi rammer december måned og man begynder at kunne mærke og se forventningens glæde hos dem.
  Når alle julelysene lyser gaderne op i mørket, butikker og altaner er pyntet med gran. Duften af julemad. Dansen om træet. Glade børn og familie der pakker gaver op.
  Alt er bare lige en grad mere hyggeligt, når det er jul.

 • Svar Har du husket det? | bymaja 22. november 2016 at 12:11

  […] Du kan deltage lige HER […]

 • Skriv en kommentar