Uventet fridag

bjnkl


Godmorgen

Igår (søndag) fik jeg en uventet mail, at min lærer var syg og undervisningen ville blive aflyst i dag. Jeg skal nemlig til at starte på 4 ugers skole ophold – mit trejde skoleophold.
Stakkels lærer…. Men det var lige det jeg trængte til. Lige nu sidder jeg og nyder min morgenmad med radio, kaffe og stearinlys. Klokken 10 skal jeg til latinmix med min veninde og efterfølgende skal jeg hjem og pynte op til jul tror jeg. Min kæreste syntes det er lidt for tidligt, men nu kan jeg altså snart ikke vente mere – ja jeg er i total julehumør i år!

Hvis du undrer dig over den lyserøde sløjfe og lyserøde blomster, så er det fordi vi holdte surprise babyshower for et vores hold venner, som venter deres første barn til februar.
Der kommer et indlæg om dette inden længe.

Rigtig god mandag til jer!

//Maja

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar