Turen går til…

MAURITIUS!

mau


Til sommer har min kæreste og jeg bestilt rejse til Mauritius.

Vi skal på kæreste tur til den fantastiske ø som ligger ved siden af Madagaskar og vi glæder os allerede helt vildt. Vi har aldrig været der før, og har egentligt ikke nogen kendskab til ø’en. Det som var sikkert, da vi skulle bestille rejsen, var at vi ville et sted hen hvor der var blåt vand og hvide strande, og ikke mindst smuk natur, som man kan komme ud og opleve.

Vi bestilte rejsen gennem Spies som vi har rejst med mange gange før, og som vi er rigtig tilfredse med. Hotellet ligger lige ned til stranden og vandet, og er beliggende på vest-siden. I prisen er der halvpension som inkluderer morgenmad og frokost.

Vi glæder os til to ugers eventyr sammen meget langt væk hjemmefra!

På billederne nedenunder kan I se lidt fra hotellet vi skal bo på.
Hvis nogen af jer har været på Mauritius må i meget gerne dele jeres erfaringer med os.

mau1 mau3

//Maja

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar