Opskrift // lakse-spinat tærte


Arbejdstid: ca. 40 min.
2-4 personer

Du skal bruge:

Tærtedej:

  • 110 g. grahamsmel
  • 110 g. hvedemel
  • 1 dl vand
  • ½ dl. olie
  • 1 tsk salt

-Bland alle ingredienserne sammen i en skål, og ælt dejen godt igennem
-Lad den hæve i 30 min.
-Fordel dejen i et 20 cm. tærtefad og prik huller i dejen med en gaffel
-Lad bunden forbage i ca. 10 minutter ved 200 grader.

Fyld:

  • 4-5 æg
  • 3-4 håndfulde frisk spinat
  • 3 spsk. hytteost
  • 1 porre
  • 1 forårsløg
  • 2 stk. laks
  • Lidt mælk
  • Salt & peber

Vask spinaten grundigt og hak det
-Skær laksen i mindre stykker
-Rør spinat og laks sammen med æggemassen
-Put fyldet i den forbagte tærtedej og bag den i 40 minutter ved 200 grader

Velbekomme!

//Maja

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar