Boligindretning // Rabatkode

I samarbejde med Desenio


Der er kommet mere pynt på væggene hjemme hos os. Jeg går meget op i, at der er noget på væggene. Jeg syntes det giver rummet noget rigtig dejligt.

Jeg har fundet alle mine plakater og ikke mindst også de flotte guld rammer på Desenio.
De har sådan et stort og fedt udvalg af en masse forskellige plakater.
Ovenstående plakat hænger ude i køkkenet. Vi er ret vilde med kaffe, og derfor passer den bare helt perfekt ind i vores køkken.
Jeg har valgt guldrammen for at skabe lidt kontrast. Jeg overvejede træ rammerne, men jeg tænkte guld var lidt mere specielt.

På vores ene toilet skulle den her søde giraf selvfølgelig være. Jeg kunne slet ikke stå for den. Helt enkel og fin, også passede den bare perfekt ind på toilettet syntes jeg.

De to nedenstående plakater hænger i stuen. Her kom min søde kæreste ind i billedet. Han elsker nemlig natur og hav, så selvfølgelig skulle der også være plads til det.
Jeg syntes det giver en rigtig god ro i stuen. Jeg kan godt lide, at det ikke er for vildt, men meget minimalistisk og stilfuldt.

På Desenio er der virkelig mange fede plakater, som passer godt til min stil – altså det minimalistike og stilfulde, dog er der også mange plakater hvor der sker en masse på og med en masse farver.

Hvis du trænger til lidt pynt eller udskiftning af malerier eller plakater på væggen derhjemme, så hop ind på deres hjemmeside og få en masse god inspiration.
Deres priser er bestemt rimelige, dog har jeg en lækker rabatkode på 25%, som du kan benytte fra d. 18.-20. april.
Koden er:  BYMAJA25

Jeg håber I har haft en dejlig påske, og at jeres uge bliver fantastisk.

//Maja

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar